Content Creatie

content creatie

Dagelijks worden we overspoeld met honderden berichten. Teksten, foto’s en video’s via televisie, radio, internet, tijdschriften en social media. Een bombardement aan creatieve content, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Super inspirerend natuurlijk al die off- en online content. Maar belangrijker: hoe valt jouw bedrijf, op tussen al dat creatieve geweld?

Content Creatie

Geen nood, ik duik in jouw merk en ga aan de slag met dat wat ik het liefste doe, namelijk: het creëren van creatieve content. Van het schrijven van inspirerende (web)teksten tot het schieten van sfeerfoto’s en vormgeven van creatieve posts in huisstijl. Alles is goed, zolang het jou helpt je bedrijf te onderscheiden van je concurrenten. 

Opdracht uitzetten?

Geen tijd of inspiratie voor content creatie? Petra Schouten Media helpt jouw bedrijf aan content die de moeite waard is om te liken en te delen. 

Social Media Beheer voor elk budget

Ik werk met verschillende prijzen en pakketten. Ook betaalbaar voor zelfstandigen met kleine budgetten. Liever eerst kennismaken? Mail geheel vrijblijvend naar koffie@petraschoutenmedia.nl Vind ik leuk!

Neem een kijkje bij de klanten van Petra Schouten Media