Website

website webdesign eportfolio webshop webwinkel

Uit kostenbesparing bouwde ik vijf jaar geleden mijn eerste WordPress website. Want voor het creatieve ontwerp dat ik voor mijn reisblog BonDiaTarragona voor ogen had, offreerden twee verschillende webdesignbureaus rond de vijf duizend euro. Ja, dááág, dan doe ik het zelf wel. En zo geschiedde. 

WordPress Horror

Nou, dat heb ik geweten. Het lijkt zo gemakkelijk, een WordPress website bouwen en vullen met tekst en beeld. En dat is het ook, als je weet wat je doet. Vaak zat ik tot diep in de nacht gefrustreerd achter mijn laptop. Uit te vissen waarom teksten steeds versprongen, foto’s plots verdwenen, mijn website niet of traag laadde en mijn blog er mobiel niet uitzag. 

Schade en schande

Een voordeel, door schade en schande werd ik de afgelopen jaren steeds wijzer. Sterker, ik kreeg lol in het re-designen van WordPress templates. Zoveel lol, dat ik nu jou wil helpen met een professionele, creatieve en reponsive website. Vanzelfsprekend voor een eerlijke prijs

Bekijk hieronder mijn website portfolio

Bekijk hier de prijzen en pakketten. Ook fijn voor zelfstandig ondernemers met kleine budgetten. Of neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. Ik reageer sowieso binnen 24 uur.