Social Media

social media beheer

Zelfstandig ondernemers hebben één ding gemeen: ze zijn altijd druk. Is het niet met sales, dan wel met de inkoop en administratie. Het beheren en onderhouden van social media kanalen is zeker bij kleine zelfstandigen vaak een ondergeschoven kindje. Want geen tijd, niet creatief of geen inspiratie. Ja, er wordt gepost, meerdere keer per week zelfs, op verschillende social media kanalen. Maar business…. Dat levert het niet op.

Boost jouw socials

Stel je voor. Iemand neemt dat stukje van jou over. Helpt jouw merk op jouw social media kanalen te laten groeien. Door het maken en delen van creatieve content, in huisstijl. Zonder stress en gedoe. Daar kom ik om de hoek. Petra Schouten Media helpt jou uit de brand. Ik word namelijk gelukkig van content creatie. Samen bespreken we jouw social doelen. Ik bedenk een strategie en zet deze uit. 

Like like like

De tijd die jij hiermee bespaart, kan je mooi besteden andere taken binnen jouw bedrijf. En natuurlijk aan het liken van de content die ik voor jouw bedrijf maak. Je hebt ten slotte al genoeg petten op, nietwaar

Jij blij, ik blij, iedereen blij!

Social Media Beheer voor elk budget

Ik werk met verschillende prijzen en pakketten Ook betaalbaar voor zelfstandigen met kleine budgetten. Liever eerst kennis maken? Mail geheel vrijblijvend naar koffie@petraschoutenmedia.nl Vind ik leuk!

Social Media Beheer | Week Pakketten

Wil jij de online zichtbaarheid van jouw business verhogen? Meer volgers en eenheid op je socials? Direct contact met je doelgroep? Een toename in leads én klanten? En je bovenal geen zorgen hoeven maken over online marketing strategie? Je hebt het tenslotte al druk genoeg, nietwaar? Mail mij en ik maak jou blij!