petra schouten media

Copywriting | Webdesign | Content Creatie | Social Media | Journalistiek | WordPress | Woo Commmerce

Opdrachtgevers sinds sept. 2021

Over mij

Ze springt graag in het diepe, zullen mensen die mij kennen, zeggen. De uitdaging aangaan, slingert als een rode draad door mijn leven en heeft me veel gebracht.
Als ik iets heb geleerd én bewezen in mijn werk carrière, is het dat ik met mijn enthousiasme, leergierigheid en werkhouding alles kan bereiken.
 
Van de grootboek administratie bij VNU, stroomde ik door naar de redactie van Yes. Van redactie-assistent Yes groeide ik uit tot reportage-redacteur. De jaren voor onze emigratie behaalde ik als freelance journalist al de door mij gestelde doelen. Ik schreef voor verschillende doelgroepen, over uiteenlopende onderwerpen, in mijn favoriete titels.
 
Van 2016 tot de zomer van ’21 woonden we in Spanje en leerde ik alles over WordPress, webdesign, content creatie, SEO en social media. Nu zijn we terug. Tijd voor een nieuwe sprong.
 
Van copywriting tot webdesign en beheren van social media, van zakelijk bloggen tot het samenstellen van nieuwsbrieven en schrijven van journalistieke verhalen en interviews. Petra Schouten Media is overal voor in.
 
Sinds maart 2022 werk ik op freelance basis als (online) coördinator voor Zin Magazine. Ik beheer de website en de socials, ik maak de nieuwsbrief, schrijf artikelen en advertorials.
 
Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Voor meer informatie of het uitzetten van een opdracht  petraschoutenmedia@gmail.com

Onderscheidingen

Eind 2018 werd mijn blog BonDiaTarragona.nl genomineerd voor de Proef Spanje Pers- & Blogprijs georganiseerd door het Spaans Verkeersbureau in Den Haag. Mijn blog over de Vuurduivels van Tortosa won de eerste prijs.

Vaardigheden

Copywriting
(Online) Coördinatie
Journalistieke producties
Nieuwsbrieven
Webdesign
Content Creatie
Fotografie

Contact