Classic car rally in Zuid-Engeland

petraschoutenmedia

KENT’S FINEST | CLASSIC CAR RALLY IN ZUID-ENGELAND

Tekst en beeld: Petra Schouten Media

De man van Zins online coördinator Petra Schouten (1971) heeft een nieuwe hobby: zijn Ford F250, een Amerikaanse pick-up uit 1986. Om aan te sleutelen en mee te toeren. In mei stappen ze samen met the beast op de ferry naar Harwich. Als een van de teams van Kent’s Finest, een 4-daagse classic car rally op het Engelse platteland. Als dat maar goed gaat.

Het is fijn om vijftigplus te zijn. Onze dochters zijn inmiddels oud genoeg om een paar nachtjes alleen thuis te blijven, dus natuurlijk zei ik ja toen mijn lief vroeg of ik zin had om met hem een rally te rijden in Zuid-Engeland. Een ‘puzzeltocht’ met de auto, het klonk me wat stoffig in de oren maar ik houd van reizen, sta altijd open voor nieuwe avonturen en een beetje we-time is nooit verkeerd.

En zo parkeren we op een zonnige woensdagavond in mei onze pick-up voor Café Harwich, het startpunt van onze reis in de haven van Hoek van Holland. Het is de zevende keer dat Eric van der Maarel Kent’s Finest organiseert. Als eigenaar van Chrome Classic Car Events organiseert hij al vijftien jaar rally’s in Nederland en twee keer per jaar in het buitenland: in het voorjaar in Kent en in oktober in Toscane.

LEES MEER

*****

Nieuwe website nodig? Of wil jij jezelf én jouw werk promoten met een professionele online portfolio?
Ik wil heel graag voor jou aan de slag. Interesse? Mail of bel!
Dan kijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Of wil je met Petra Schouten Media werken? Stuur een berichtje!