Persoonlijk verhaal * Linda.

Linda Interview dochter is verongelukt Petra Schouten Media

Verdriet maakt je een ander mens | LINDA. | Dochter is verongelukt

Interview Petra Schouten Media

Chantalls achtjarige dochter is verongelukt. Een heel verdrietig verhaal van een moeder zonder kind. Dat eindigt met een bijzonder lichtpuntje.

Ik dacht: mijn band met Taaliyah is zo sterk, als haar iets overkomt, voel ik dat. Niets, ik voelde niets. Niet om tien uur ‘s morgens toen de auto waarin ze zat, crashte. Niet om één uur ’s middags toen ik Astrid, de moeder met wie ze meereed, belde en zij haar mobiel niet opnam. Zelfs niet om kwart voor twee, toen mijn telefoon ging en een mannenstem aan de andere kant van de lijn zei: ‘Mevrouw Sallons, u spreekt met de politie Amsterdam-Amstelland. Ik sta bij u voor de deur. Waar bent u?’

Verongelukt

Het is fijn dat het lichaam zo is gebouwd dat het na een trauma in een roes komt. Dat het mondjesmaat verdriet toelaat, zoveel als het aankan. In de dagen na Taaliyahs overlijden, nam ik beslissingen met betrekking tot de uitvaart, nam ik afscheid van mijn meisje en liet ik me troosten. Om de nacht door te komen, nam ik een slaappil in, maar Antidepressiva weigerde ik. Daarmee zou ik de pijn alleen maar uitstellen.

Vanuit mijn woonkamer keek ik op het noodgebouw van het kinderdagverblijf waar ik werkte op de ochtend dat mijn meisje stierf. Onlangs verhuisde de crèche naar een nieuwe locatie. Daar ben ik blij om, anders had ik ontslag moeten nemen. Ik kon niet eens kijken naar de plek waar ik te horen kreeg dat Taaliyah was verongelukt. Inmiddels is het gebouw gesloopt en is er niets anders te zien dan een groen grasveld. Eindelijk kan mijn rolgordijn weer open.

LEES MEER

*****

Nieuwe website nodig? Of wil jij jezelf én jouw werk promoten met een professionele online portfolio?
Ik wil heel graag voor jou aan de slag. Interesse? Mail of bel!
Dan kijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Of wil je met Petra Schouten Media werken? Stuur een berichtje!