Persoonlijk verhaal * Fabulous Mama

 

Persoonlijk verhaal Fabulous Mama | Moeder doodt kind | Petra Schouten Media

Moeder doodt kind | Interview Fabulous Mama

Interview Petra Schouten Media

Monique wist het zeker. Haar zoon liep gevaar. Ze had voor haar gevoel geen ander keus. Moeder doodt kind. Een wanhoopsdaad, die ook het leven van haar collega Roos volledig op z’n kop zette.

Lieve Monique,

Ik heb je post ontvangen. Het kostte me moeite om de enveloppen te openen en de kaarten te lezen, maar tegelijkertijd was ik blij van je te horen. Vorig jaar vroeg Milla vaak naar jullie. Ze is gelukkig nog jong. Te jong om te beseffen welk drama zich anderhalf jaar geleden afspeelde. Toen ik haar vertelde dat Marc is overleden en dat jij heel verdrietig bent en in het ziekenhuis ligt, nam ze daar genoegen mee. Ik heb je vergeven, maar vergeten kan ik niet. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk: op je verjaardag, met Kerst en Moederdag.

Ik klaag niet, ik heb Milla naast me en kan naar buiten wanneer ik wil. Toch voel ik me gevangen. Begin dit jaar kreeg ik een black-out op het werk, sindsdien zit ik thuis. Zodra ik me sterk genoeg voel, kom ik je bezoeken. Maar zover is het nog lang niet. Eerst moet ik dealen met mijn burn-out. Monique, je bent een lieve vrouw, vergeet dat nooit. Jouw zoon draag ik voor altijd in mijn hart. Maar jou ook. Liefs Roos.

LEES MEER

*****

Nieuwe website nodig? Of wil jij jezelf én jouw werk promoten met een professionele online portfolio?
Ik wil heel graag voor jou aan de slag. Interesse? Mail of bel! Dan kijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Of wil je met Petra Schouten Media werken? Stuur een berichtje!