Portretserie * Moodiez * Tekst & Beeld

Paranormaal begaafde tieners | Moodiez | Tekst en beeld Petra Schouten Media

Paranormaal begaafde tieners

Interview en foto’s Petra Schouten Media

Geesten zien, de toekomst voorspellen, met dieren praten. De een weet nog niet goed wat ze ermee aan moet, terwijl de ander al mensen helpt als medium. Sarah en Claire zijn paranormaal begaafde tieners.

Zoals elk mens heb ik drie gidsen, energieën die me begeleiden tijdens mijn leven. Mark, mijn ‘beschermengel’ waarschuwt me bijvoorbeeld in het verkeer of als er een gevaarlijke situatie dreigt te ontstaat. Marjanne is voor mijn verstand en gevoel en Buss waakt over mijn gezondheid. Soms laten ze zich zien als ‘echte’ mensen, maar vaker voel ik hun aanwezigheid. Niet alleen mijn gidsen houden me gezelschap, ook twee geesten, dat zijn overledenen die nog niet alle levenslessen hebben gehad en dus opnieuw worden geboren: Brian van twintig en Rosalie, een meisje in de kleuterleeftijd waarvan ik weet dat zij later mijn dochtertje wordt. Zij helpen me niet, maar zijn er meer voor de gezelligheid. Ik weet dat het raar klinkt, spooky voor velen, maar voor mij is hun aanwezigheid net zo normaal als die van mijn moeder of zussen.

LEES MEER 

*****

Nieuwe website nodig? Of wil jij jezelf én jouw werk promoten met een professionele online portfolio?
Ik wil heel graag voor jou aan de slag. Interesse? Mail of bel!
Dan kijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Of wil je met Petra Schouten Media werken? Stuur een berichtje!