Rubriek * Zin Magazine * Tekst & Beeld

petraschoutenmedia

Wakker worden in: een houten hut in Gelders privé-bos

Tekst en beeld: Petra Schouten Media

Slapen? Kunnen wij van Zin niet vaak én niet gek genoeg. Wij testen Nederlands origineelste slaapplekken. Dit keer wordt online coördinator Petra Schouten (1971) wakker in een houten lodge in een Gelders privé-bos.

Wanneer neem je nou de tijd om van­ uit je bed roodborst­jes, boomklevers, vossen en zelfs herten te fotograferen? En met of zonder verrekijker te volgen hoe gevleugelde vriendjes van tak naar vogelhuisje fladderen met in hun bek een lekker hapje? Vanuit je bed te luisteren naar het geruis van de wind door de boom­ bladeren, het snelle geroffel van de snavel van een specht tegen een boomstronk en het getjilp van jongen die smachten naar hun ontbijt – kortom: helemaal op te gaan in de natuur? Dat bedenk ik me, wanneer ik om zeven uur ’s morgens toch al minstens dertig minuten met veel plezier vanuit mijn bed geniet van het schouwspel dat zich voor me afspeelt.

LEES MEER

*****

Nieuwe website nodig? Of wil jij jezelf én jouw werk promoten met een professionele online portfolio?
Ik wil heel graag voor jou aan de slag. Interesse? Mail of bel!
Dan kijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

 

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Of wil je met Petra Schouten Media werken? Stuur een berichtje!